Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"food alergies"'
Autor:
Bauman, Lidija
Publikováno v:
Maribor
Vse pogostejši je pojav alergij na hrano, zato smo preučili ali obstaja povezava zdravih prehranjevalnih navad na razširjenost te alergije med študenti. Raziskava temelji na anketnem vprašalniku o njihovih prehranjevalnih navadah, telesni aktivn
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1857::a35371a8f533208e0ceb752675b79947
https://dk.um.si/Dokument.php?id=71476&dn=
https://dk.um.si/Dokument.php?id=71476&dn=
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mošaťová, Tereza
This bachelor thesis is focused on the eating habits of vocational high school students. The work consists of two parts, theoretical and practical. The aim of the theoretical part is to describe the diet of students in the school cafeteria and the sp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::c6ec4de9afeaaa648eaaac6dea481ad9
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-523955
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-523955
Autor:
Hunter, Beatrice Trum
Publikováno v:
Consumers' Research Magazine. Feb99, Vol. 82 Issue 2, p21. 6p. 1 Black and White Photograph.
Autor:
Hernández, Miguel1 (AUTHOR), Planells, Paloma2 (AUTHOR), Martínez, Eva2 (AUTHOR), Mira, Alex3 (AUTHOR) mira_ale@gva.es, Carda-Diéguez, Miguel3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Oral Microbiology. Dec2020, Vol. 12 Issue 1, p1-9. 9p.
Autor:
MCKENZIE, KIRSTY
Publikováno v:
Australian Country; Aug/Sep2020, Vol. 23 Issue 4, p30-36, 6p, 9 Color Photographs
Autor:
KARABAL, Ahu
Publikováno v:
Volume: 3, Issue: 1 179-198
International Journal of Social And Humanities Sciences
International Journal of Social And Humanities Sciences
The basic principle of food law is to protect the public health. The main aim of the law is to protect or meet the security need of individuals. In this study, food legislation and food security were mentioned from past to present. Besides the basic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::8fdd696bf78bae8fce8cb77460a71764
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ijshs/issue/47258/595406
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ijshs/issue/47258/595406
Autor:
Kralj, Urška
Alergija na hrano je potencialno smrtno nevarna imunska reakcija, ki jo običajno sprožijo neškodljivi antigeni proteinov hrane. Razširjenost alergij na hrano raste, do danes pa ne obstaja nobena odobrena terapija zdravljenja razen izogibanja aler
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::2b174549e6afe420b1058d67666f4bc7
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=112939&dn=
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=112939&dn=
Autor:
Anderson, Frank S.
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS); Mar1979, Vol. 56 Issue 3Part2, p238-239, 2p
Autor:
Claros, Pedro, Claros, Andres
Publikováno v:
Indian Journal of Otolaryngology & Head & Neck Surgery; Apr1995, Vol. 47 Issue 2, p122-123, 2p