Zobrazeno 1 - 10
of 367
pro vyhledávání: '"fodder beet"'
Autor:
Mustafa Yılmaz
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 12, Iss 4, Pp 493-499 (2024)
This research; it was established under the Sakarya ecological conditions and carried out for 2 years between 2021 and 2023 to determine the yield and quality characteristics of some fodder beet varieties. The experiment was set up with four replicat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40936d1eed994ae1b13f6e8720324009
Publikováno v:
علوم آب و خاک, Vol 27, Iss 4, Pp 219-233 (2023)
The soils of desert areas are mostly low in organic matter and may fluctuate greatly in terms of acidity. Biochars are one of the materials used to improve and modify some soil characteristics. This compound is very resistant to decomposition and rem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4641106141a4b1ebe76edcfb98fe06e
Autor:
D. V. Sokolova
Publikováno v:
Овощи России, Vol 0, Iss 4, Pp 20-27 (2020)
Relevance. As a source of juicy feed for livestock, fodder beet plays a leading role among fodder root crops. It plays an important role to solve the problem of improving domestic feed production, since the production of fodder beet is the most balan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/015b5d8f722c49309451892dd47f1afe
Autor:
E.A. Abdel-Lattief, M.A. Ali
Publikováno v:
SVU-International Journal of Agricultural Sciences, Vol 2, Iss 2, Pp 78-92 (2020)
The effect of chemical fertilizer (NK) and humic acid on top length, root length, root diameter, leaf area per plant, top fresh & dry weight and root fresh & dry weight of fodder beet (Beta vulgaris L. c.v voroshinger) was carried out in the Experime
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66a675ee79eb4edcb88228c2d488520b
Autor:
Paul Galewski, J. Mitchell McGrath
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 21, Iss 1, Pp 1-14 (2020)
Abstract Background Diversification on the basis of utilization is a hallmark of Beta vulgaris (beet), as well as other crop species. Often, crop improvement and management activities are segregated by crop type, thus preserving unique genome diversi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aaaa35f98b46414aa5bc8b98784626c8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology, Vol 4, Iss 1 (2020)
Fatty acids were evaluated to characterize lipid profiles of beef from 3 feeding programs: New Zealand (NZ) fodder beet (FB), NZ grass/non-FB (NFB), and United States grain. Strip loins were selected within each program based on expected eating quali
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c501e8ddce2436ea173de47db4f43ca