Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"foal meat"'
Autor:
Aurora Cittadini, Paulo E. S. Munekata, Mirian Pateiro, María V. Sarriés, Rubén Domínguez, José M. Lorenzo
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 21, p 3342 (2022)
This study aimed to evaluate the use of microencapsulated oil mixtures as partial animal fat replacers and their effects on the physicochemical, nutritional and sensory qualities of foal pâtés. Three different batches were manufactured: a control (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fa120d3243946d188e119c9031f0ae8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Irati Jáuregui-López, Fernando Zulategi, María José Beriain, María Victoria Sarriés, Miguel Beruete, Kizkitza Insausti
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 12, p 1828 (2020)
This work broadens the study of lipid and protein oxidation marker compounds in foal meat, employing the technology of Attenuated Total Reflectance-Fourier Transform Mid-Infrared Spectroscopy (ATR-FT/MIR, shortened in the following as MIR). As a main
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c1d697c595a405397de593cb167077a
Autor:
Alessandra Tateo, Aristide Maggiolino, Ruben Domínguez, José Manuel Lorenzo, Francesca Rita Dinardo, Edmondo Ceci, Rosaria Marino, Antonella della Malva, Andrea Bragaglio, Pasquale De Palo
Publikováno v:
Animals, Vol 10, Iss 9, p 1495 (2020)
The study aimed to evaluate the effect of 14-day vacuum aging on the volatile compounds (VOC) profile, oxidative profile, antioxidant enzymes activity, and sensory evaluation in the Longissimusthoracis muscle of foal meat under vacuum aging. Longissi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/450e0a9d79084b12ac5c95bb791e37ef
Autor:
Marta Ruiz, María José Beriain, Miguel Beruete, Kizkitza Insausti, José Manuel Lorenzo, María Victoria Sarriés
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 5, p 583 (2020)
The aim of this work was to study the potential of mid-infrared spectroscopy to evaluate the chemical composition and quality parameters of foal meat according to differences based on slaughter ages and finishing diets. In addition, the wavelength ra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/406abe88191444be852332d64b0c5ce2
Autor:
Lorenzo, Aurora Cittadini, Paulo E. S. Munekata, Mirian Pateiro, María V. Sarriés, Rubén Domínguez, José M.
Publikováno v:
Foods; Volume 11; Issue 21; Pages: 3342
This study aimed to evaluate the use of microencapsulated oil mixtures as partial animal fat replacers and their effects on the physicochemical, nutritional and sensory qualities of foal pâtés. Three different batches were manufactured: a control (
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Addi. Archivo Digital para la Docencia y la Investigación
instname
Addi. Archivo Digital para la Docencia y la Investigación
The ageing process after animal slaughter enhances tenderness and influences the value of meat. Horse meat is becoming more popular but lacks standardized ageing practices that should be supported by a better understanding of post-mortem muscle bioch
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rivera Beldarrain, Lorea, Sentandreu, Enrique, Aldai Elkoro-Iribe, Noelia, Sentandreu Vicente, Miguel Ángel, Miller, Ingrid
Publikováno v:
Journal of Proteomics. 272:104770
Considering the high relevance of meat tenderness for consumer acceptability, the aim of this study was to investigate post-mortem changes in myofibrillar sub-proteome in steaks from longissimus thoracis et lumborum muscle of six Hispano-Bretón hors
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.