Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"fluidized bed agglomeration"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pamukkale University Journal of Engineering Sciences, Vol 25, Iss 7, Pp 824-833 (2019)
The scope of the study is to determine the influence of the addition of different amounts of carob (CP), cinnamon (CNP), and ginger (GP) powders and fluidized bed agglomeration process on the moisture content, water activity and powder properties of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9d433d5a48542c08842c28bfe894ec7
Publikováno v:
Pamukkale University Journal of Engineering Sciences, Vol 25, Iss 7, Pp 824-833 (2019)
Bu çalışmanın amacı; farklı miktarlarda keçiboynuzu (CP), tarçın (CNP) ve zencefil (GP) tozu katkısının ve akışkan yatak aglomerasyon işleminin süt tozlarının nem, su aktivitesi ve toz özellikleri, toz verimi ve kurutma ve aglomera
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ef42e4861824ec798498da58768ad1d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Donghyeon Lee, Byoungseung Yoo
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 1, p 73 (2021)
Fluidized-bed agglomeration (FBA) is known to modify the structure and rheology of food powders. In this study, guar gum (GG) powders with various concentrations of sucrose binder (0%, 10%, 20%, or 30%) were subjected to fluidized-bed agglomeration.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d45e45a821ac4ca7ad9e61491c013e96
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Processes; Volume 11; Issue 7; Pages: 1931
The integration of spray drying and agglomeration offers significant advantages, such us continuous production with lower energy consumption. However, it is a knife-edge process with a narrow operating window and limited degrees of freedom that decid
Autor:
Yulim Jeong, Byoungseung Yoo
Publikováno v:
Polymers; Volume 15; Issue 2; Pages: 411
Milk protein isolate powder (MPIP), a high protein-based powder, is a common dietary ingredient but has poor physical properties due to its cohesive nature. Powder agglomeration is one of the most widely used methods to improve and modify the quality