Zobrazeno 1 - 10
of 501
pro vyhledávání: '"flow curves"'
Publikováno v:
Metalurgija, Vol 63, Iss 2, Pp 181-183 (2024)
The article presents the results of testing the flow curves of cast magnesium alloy MgAl9Zn1. Experimental tests were carried out on a deformation dilatometer in a compression test of cylindrical specimens heated to 380 °C, 400 oC, 420 °C at strain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2b445628dc64b009246ea97d0ce4c6f
Publikováno v:
Записки Горного института, Vol 264, Pp 865-873 (2023)
This paper presents the findings of laboratory studies of rheological properties and oil displacing ability of aqueous solutions of technical grade lignosulfonate done on the sand packed tube models. The solutions containing lignosulfonate can be use
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01116fccb3a04111ba948a09414f8c08
Autor:
Ru Su, Jixiao Li, Dayong Wu, Fuhong Hu, Xueze Liang, Qingyuan Shen, Wenguang Tian, Yalong Wang, Haikun Ma, Balaji Narayanaswamy, Huicong Dong, Qian Wang
Publikováno v:
Journal of Materials Research and Technology, Vol 24, Iss , Pp 3194-3210 (2023)
This study aims to present the optimum technological parameters of the hot forging process of aerospace bolts. Deformation-related parameters were determined according to the relevant conditions for commercial production of bolts. Deformation behavio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7c06924040e43c49a2fb8946a14e8fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 13, Iss 1, Pp 730-734 (2019)
The objective of this paper was to determine the rheological properties especially shear stress and apparent viscosity vs. shear strain rate, and density of commercially available but also homemade tomato ketchup. The effect of tomato content of dens
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6abcfb54e3ee4cb1b632a157f712febc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.