Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"flor yeast1"'
Autor:
Maria del Carmen González-Jiménez, Jaime Moreno-García, Teresa García-Martínez, Juan José Moreno, Anna Puig-Pujol, Fina Capdevilla, Juan Carlos Mauricio
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 8, Iss 3, p 403 (2020)
The aromatic metabolites derived from yeast metabolism determine the characteristics of aroma and taste in wines, so they are considered of great industrial interest. Volatile esters represent the most important group and therefore, their presence is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/576f1877e35e4784a921f65785571bbb
Autor:
Teresa García-Martínez, María Del Carmen González-Jiménez, Anna Puig-Pujol, Jaime Moreno-García, Fina Capdevilla, Juan C. Mauricio, Juan Moreno
Publikováno v:
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Microorganisms, Vol 8, Iss 3, p 403 (2020)
Microorganisms
Volume 8
Issue 3
Microorganisms 8(3), 403 (2020)
Helvia. Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
instname
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Microorganisms, Vol 8, Iss 3, p 403 (2020)
Microorganisms
Volume 8
Issue 3
Microorganisms 8(3), 403 (2020)
Helvia. Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
instname
The aromatic metabolites derived from yeast metabolism determine the characteristics of aroma and taste in wines, so they are considered of great industrial interest. Volatile esters represent the most important group and therefore, their presence is
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ecf03a3f3957b0616a494eb5565534f6
http://hdl.handle.net/20.500.12327/826
http://hdl.handle.net/20.500.12327/826
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.