Zobrazeno 1 - 10
of 318
pro vyhledávání: '"flexitarian"'
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4d771810eb944b796b8aeafac9e5fba
Autor:
Adzro’ul Akifah, Fillah Fithra Dieny, Nuryanto Nuryanto, Etika Ratna Noer, A. Fahmy Arif Tsani
Publikováno v:
Amerta Nutrition, Vol 7, Iss 2SP, Pp 39-46 (2023)
Latar Belakang: Obesitas sentral menyebabkan berbagai penyakit. Lemak perut dikaitkan dengan gangguan metabolisme. Intervensi diet yang menargetkan lemak perut dilaporkan memiliki manfaat kesehatan. Pola makan nabati diketahui bermanfaat dalam mengur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c4f882e775b4df9955b57a379a98254
Autor:
Synne Groufh-Jacobsen, Christel Larsson, Wim Van Daele, Claire Margerison, Isabelle Mulkerrins, Lale Marie Aasland, Anine Christine Medin
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 26, Pp 3051-3061 (2023)
Abstract Objective: To investigate whether food literacy competencies and diet quality vary between 16-to-24-year-olds vegans, lacto-ovo vegetarians, pescatarians, flexitarians and omnivores and to assess whether food literacy is associated with die
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b54200bdca6f48bd907d23e0ca7744d4
Publikováno v:
Earth's Future, Vol 11, Iss 10, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract The concept of sustainability inherently spans multiple spatial scales, sectors, variables, and time horizons. This study links a recently developed method of assessing present‐day agricultural sustainability across environmental, economic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf641f823f7f46018159538465bfa004
Publikováno v:
Human Nutrition & Metabolism, Vol 33, Iss , Pp 200214- (2023)
Background: In recent years, there has been growing interest in various food trends, including plant-based diets, the Mediterranean diet, the Flexitarian diet, the Paleo diet, Intermittent fasting, DASH (Dietary Approches to Stop Hypertension) diet a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af7e268dd255472dbcef49ff959c1326
Autor:
Nicola A. Gillies, Anna Worthington, Larissa Li, Tamlin S. Conner, Emma N. Bermingham, Scott O. Knowles, David Cameron-Smith, Rina Hannaford, Andrea Braakhuis
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
BackgroundFlexitarian, vegetarian and exclusively plant-based diets are increasingly popular, particularly amongst young adults. This is the first randomised dietary intervention to investigate the health, wellbeing, and behavioural implications of c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4db1b9a25fc6495fa876e2d721307df4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paige G. Brooker, Gilly A. Hendrie, Kim Anastasiou, Rachel Woodhouse, Theresa Pham, Michelle L. Colgrave
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
IntroductionMarketing plays an important role in consumers’ perceptions and acceptance of new foods. The purpose of this study was to investigate the marketing strategies used for alternative protein products available in Australia in 2014, 2017, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c18aff0e4a1e410fb423a179700776c4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.