Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"flaxseed protein fractions"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 13, p 1820 (2022)
This study aimed to comparatively elucidate the composition structure and techno-functionality of flaxseed protein isolate (FPI), globulin (FG), and albumin (FA) fractions. The results showed that FA possessed smaller particle dimensions and superior
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69430640ab084ba2b739301f1833e2a0
Autor:
Ayad, Anwer Ali
Written for the Dept. of Food Science and Agricultural Chemistry. Title from title page of PDF (viewed 2010/06/15). Includes bibliographical references.
Publikováno v:
Food Analytical Methods; Feb2023, Vol. 16 Issue 2, p459-467, 9p
Autor:
Merkher, Yulia1,2 (AUTHOR) leonov.sv@mipt.ru, Kontareva, Elizaveta1 (AUTHOR), Alexandrova, Anastasia1 (AUTHOR), Javaraiah, Rajesha3 (AUTHOR), Pustovalova, Margarita1,4 (AUTHOR), Leonov, Sergey1,4,5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Proteomes. Dec2023, Vol. 11 Issue 4, p37. 23p.
Autor:
Waszkowiak, Katarzyna, Mikołajczak, Beata, Polanowska, Katarzyna, Wieruszewski, Marek, Siejak, Przemysław, Smułek, Wojciech, Jarzębski, Maciej
Publikováno v:
Antioxidants; Mar2023, Vol. 12 Issue 3, p675, 19p
Autor:
Jarošová, Markéta, Roudnický, Pavel, Bárta, Jan, Zdráhal, Zbyněk, Bártová, Veronika, Stupková, Adéla, Lorenc, František, Bjelková, Marie, Kyselka, Jan, Jarošová, Eva, Bedrníček, Jan, Bohatá, Andrea
Publikováno v:
Foods; May2024, Vol. 13 Issue 9, p1288, 17p
Publikováno v:
Agriculture; Basel; Apr2024, Vol. 14 Issue 4, p639, 17p
Autor:
Udenigwe, Chibuike, Aluko, Rotimi
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; Mar2012, Vol. 67 Issue 1, p1-9, 9p