Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"flavour hops"'
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 66, Iss 6, Pp 366-371 (2020)
Hop breeding in the Czech Republic develops a number of flavour hops. The Kazbek hop variety was registered in 2008 and the Mimosa variety in 2019. The best 7 hop genotypes were selected from breeding materials between the years 2014 and 2019. Kazbek
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e9f885dd05e4983a670fd1733a87ab6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation Industry / Kvasný Průmysl; 2020, Vol. 66 Issue 6, p365-371, 7p
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 63, Iss 5, Pp 237–240-237–240 (2017)
Hop breeding in Czech Republic has been aimed at aroma and bitter hops for a long time. Recently, we have managed to get some new genotypes with a specifi c fl avour. In 2017 Gaia and Boomerang have been released. New genotypes 5193 and 5164 have bee
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21adba38c1da4a42ab3136c3957fb489
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 63, Iss 5, Pp 237–240-237–240 (2017)
Hop breeding in Czech Republic has been aimed at aroma and bitter hops for a long time. Recently, we have managed to get some new genotypes with a specifi c fl avour. In 2017 Gaia and Boomerang have been released. New genotypes 5193 and 5164 have bee
Autor:
Haslbeck, Korbinian1 korbinian.haslbeck@tum.de, Bub, Stefan2, Kamp, Kristina3, Michel, Maximilian1, Zarnkow, Martin1, Hutzler, Mathias1, Coelhan, Mehmet1
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. Oct2018, Vol. 124 Issue 4, p403-415. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brewing Science; Nov/Dec2021, Vol. 74 Issue 11/12, p160-171, 12p
Autor:
Klimczak, Krystian1 (AUTHOR), Cioch-Skoneczny, Monika1 (AUTHOR), Duda-Chodak, Aleksandra1 (AUTHOR) aleksandra.duda-chodak@urk.edu.pl
Publikováno v:
Molecules. Sep2023, Vol. 28 Issue 18, p6648. 32p.
Autor:
Krofta, Karel1 (AUTHOR), Mikyška, Alexandr1,2 (AUTHOR) mikyska@beerresearch.cz, Vrzal, Tomáš2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Composition & Analysis. Nov2024, Vol. 135, pN.PAG-N.PAG. 1p.