Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"flavor profile analysis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 6, Issue: 1 30-46
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
The study was carried out to determine the characteristics of meat-based burgers served in a global restaurant and plant-based burgers served as an alternative to these burgers and compare their preferability. One of the sensory analysis methods, tex
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::f976d127f3abf3726ee5044f53522de3
https://dergipark.org.tr/tr/pub/atrss/issue/73498/1194353
https://dergipark.org.tr/tr/pub/atrss/issue/73498/1194353
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 65, Iss 3, Pp e029-e029 (2014)
The sensory descriptions, aromatic profiles and consumer preferences of poppy seed oils produced from three poppy varieties (ofis3, ofis4, and ofis8) by cold pressing were studied. Roasting and enzyme treatments were applied to the seeds prior to col
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c76b2000c304123945909dc03a3893d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Byrd, Julia Frances
In recent years, communities that source raw water from the Dan River experienced two severe and unprecedented outbreaks of unpleasant tastes and odors in their drinking water. During both TandO events strong 'earthy', 'musty' odors were reported, bu
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/81969
Autor:
Perihan Kendirci, Tomris Altug Onogur
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 14:319-330
WOS: 000287740300007
Volatile compounds and flavor characteristics of Uzun, Kirmizi, Halebi, Siirt ve Ohadi varieties of fresh pistachio nuts cultivated in the Pistachionut Research Institute located in Gaziantep, Turkey were investigated by usi
Volatile compounds and flavor characteristics of Uzun, Kirmizi, Halebi, Siirt ve Ohadi varieties of fresh pistachio nuts cultivated in the Pistachionut Research Institute located in Gaziantep, Turkey were investigated by usi
Autor:
gokhan kavas
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science, Vol 27, Iss 3, Pp 357-365 (2015)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
WOS: 000361639500011
This study examined the production possibilities of kefir from fresh camel milk fermented with grain. The findings were then compared with kefir manufactured from cow's milk. Cow's milk was fermented with 2.5% grains. The 1%
This study examined the production possibilities of kefir from fresh camel milk fermented with grain. The findings were then compared with kefir manufactured from cow's milk. Cow's milk was fermented with 2.5% grains. The 1%
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5a4663d8efc003192c467ef92f90d3fb
https://hdl.handle.net/11454/51080
https://hdl.handle.net/11454/51080
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.