Zobrazeno 1 - 10
of 318
pro vyhledávání: '"flavor peptides"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 18, Pp 176-182 (2024)
In order to further explore flavor peptides and their structure-activity relationship, umami peptides from Yangjiang Douchi were separated and purified by successive alcohol precipitation method, ultrafiltration and ion exchange resin adsorption. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f02cca1fb46f421eb7324a5d02ac2aa5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gao, Tingting1 (AUTHOR), Huang, Xincheng1 (AUTHOR), Chen, Xu1 (AUTHOR), Cai, Xixi1,2,3 (AUTHOR) caixx@fzu.edu.cn, Huang, Jianlian4,5 (AUTHOR), Vincent, Guyonnet6 (AUTHOR), Wang, Shaoyun1,2,3 (AUTHOR) shywang@fzu.edu.cn
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition. 2024, Vol. 64 Issue 26, p9568-9584. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Begum, Nabila1 (AUTHOR), Raza, Ali1 (AUTHOR), Song, Huanlu1,2 (AUTHOR) songhl@th.btbu.edu.cn, Iftikhar, Maryam1 (AUTHOR), Zhang, Yu1 (AUTHOR), Zhang, Lei3 (AUTHOR), Liu, Peng3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2021, Vol. 45 Issue 10, p1-15. 15p.