Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"flavor instability"'
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 10, p 2432 (2021)
Flavor instability of pale lager beer depends decisively on aroma-active aldehydes from the Maillard reaction, Strecker degradation, and lipid oxidation, which are formed in various oxidative and non-oxidative reactions. Therein, aldehydes can be for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8592f9ab25245f9a6ad6dba7fd9e2b5
Autor:
Nobis, Arndt
3-Deoxyglucosone (3-DG) is a reactive intermediate from the Maillard reaction. This thesis investigates the influence of 3-DG on the aging stability of pale lager beers. 3-DG yields to beer from malt and from formation in process steps such as wort b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______518::4e4f3204a3bb0779dee158bac0c6cf91
https://mediatum.ub.tum.de/1660407
https://mediatum.ub.tum.de/1660407
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2432, p 2432 (2021)
Foods; Volume 10; Issue 10; Pages: 2432
Foods
Foods; Volume 10; Issue 10; Pages: 2432
Foods
Flavor instability of pale lager beer depends decisively on aroma-active aldehydes from the Maillard reaction, Strecker degradation, and lipid oxidation, which are formed in various oxidative and non-oxidative reactions. Therein, aldehydes can be for
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.