Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"flavonoid compound"'
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces B: Biointerfaces June 2024 238
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qianchao Wang, Lan Yao, Qunying Li, Heng Xie, Yirui Guo, Tingzhi Huang, Xuesong Zhang, Junna Liu, Ping Zhang, Li Li, Peng Qin
Publikováno v:
Metabolites, Vol 12, Iss 10, p 887 (2022)
Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) is a crop with high nutritional and health benefits. Quinoa seeds are rich in flavonoid compounds; however, the mechanisms behind quinoa flavonoid biosynthesis remain unclear. We independently selected the high-gene
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44eeeffd17f0455f97ec054d54fec9ad
Autor:
Baiyun, Ruiqi a, b, c, 1, Li, Siyu a, b, c, 1, Liu, Biying a, b, c, Lu, Jingjing a, b, Lv, Yueying a, b, Xu, Jianwen a, Wu, Jiahui a, Li, Jiayi a, Lv, Zhanjun a, b, Zhang, Zhigang a, b, c, ⁎
Publikováno v:
In Ecotoxicology and Environmental Safety 15 October 2018 161:655-661
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agustini, Tri Winarni a, ⁎, Suzery, Meiny b, Sutrisnanto, Danny c, Ma’ruf, Widodo Farid a, Hadiyanto c
Publikováno v:
In Procedia Environmental Sciences 2015 23:282-289
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Julinton Sianturi, Mayshah Purnamasari, Tri Mayanti, Desi Harneti, Unang Supratman, Khalijah Awang, Hideo Hayashi
Publikováno v:
Makara Journal of Science, Vol 19, Iss 1, Pp 7-12 (2015)
Three flavonoid compounds, kaempferol (1), kaempferol-3-O-α-L-rhamnoside (2), and kaempferol-3-O-β-D-glucosyl-α-L-rhamnoside (3), were isolated from the bark of Aglaia eximia (Meliaceae). The chemical structures of compounds 1–3 were identified
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e24b50c54424cb794f3431af6ede7b6