Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"flavokavins A"'
Publikováno v:
Beverages, Vol 5, Iss 2, p 34 (2019)
Kava (Piper methysticum) is increasingly traded internationally and there is need for a rapid method to analyze kava raw material before export. The objectives of the present study were: (i) to develop a simple and robust protocol for high throughput
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9550f815f5e64ca9a1f330d1bc139723
Publikováno v:
Beverages, Vol 5, Iss 2, p 34 (2019)
Beverages
Volume 5
Issue 2
Beverages, MDPI, 2019, 5 (2), pp.34. ⟨10.3390/beverages5020034⟩
Beverages (Basel)
Beverages
Volume 5
Issue 2
Beverages, MDPI, 2019, 5 (2), pp.34. ⟨10.3390/beverages5020034⟩
Beverages (Basel)
Kava (Piper methysticum) is increasingly traded internationally and there is need for a rapid method to analyze kava raw material before export. The objectives of the present study were: (i) to develop a simple and robust protocol for high throughput
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vincent Lebot, Laurent Legendre
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis
Journal of Food Composition and Analysis, Elsevier, 2016, 48, pp.25-33. ⟨10.1016/j.jfca.2016.01.009⟩
Journal of Food Composition and Analysis, Elsevier, 2016, 48, pp.25-33. ⟨10.1016/j.jfca.2016.01.009⟩
The development of quality standards to regulate the trade of kava (Piper methysticum) in the Pacific necessitates new analytical techniques for routine control of high-quality raw material. In the present study, varieties and parts of the plant were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1ee6d9f68a763ed4a56292ee87aa2546
http://agritrop.cirad.fr/579943/
http://agritrop.cirad.fr/579943/
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2014, 151, pp.554-560. ⟨10.1016/j.foodchem.2013.11.120⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2014, 151, pp.554-560. 〈10.1016/j.foodchem.2013.11.120〉
Food Chemistry, Elsevier, 2014, 151, pp.554-560. ⟨10.1016/j.foodchem.2013.11.120⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2014, 151, pp.554-560. 〈10.1016/j.foodchem.2013.11.120〉
International audience; Kava (Piper methysticum) is used to prepare the traditional beverage of the Pacific islands. In Europe, kava has been suspected to cause hepatoxicity with flavokavin B (FKB) considered as a possible factor. The present study d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3779d97373b15a94e488cf24f666cd52
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01010650
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01010650
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.