Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"fish rigor-mortis"'
Publikováno v:
Food Science and Technology, Vol 24, Iss 4, Pp 573-581 (2004)
No presente trabalho, foram estudadas as alterações bioquímicas post-mortem que ocorreram em matrinxã Brycon cephalus (Günther, 1869) procedente da piscicultura e mantido em gelo em Manaus - AM. Foi determinado o tempo de estocagem em gelo por m
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 24, Issue: 4, Pages: 573-581, Published: DEC 2004
No presente trabalho, foram estudadas as alterações bioquímicas post-mortem que ocorreram em matrinxã Brycon cephalus (Günther, 1869) procedente da piscicultura e mantido em gelo em Manaus - AM. Foi determinado o tempo de estocagem em gelo por m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::263e7c2e30ddf83fa8c5aa3573aba514
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612004000400016&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612004000400016&lng=en&tlng=en
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.