Zobrazeno 1 - 10
of 8 148
pro vyhledávání: '"fish paste"'
Autor:
Nath, Kapil Deb1 (AUTHOR), Nickhil, C.1 (AUTHOR), Borah, Debasish2 (AUTHOR), Pandiselvam, R.3 (AUTHOR), Deka, Sankar Chandra1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. 1/25/2024, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Humberto López Vargas, Jairo, Patricia Muñoz Ramírez, Adriana, Paola Rodríguez Triviño, Andrea, Simal-Gandara, Jesus
Publikováno v:
In Heliyon 15 April 2024 10(7)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 5, p 1875 (2024)
In this study, we evaluated the antibacterial effect of floating electrode–dielectric barrier discharge (FE-DBD) plasma (1.1 kV, 43 kHz, N2 1.5 m/s, 1–60 min) against Staphylococcus aureus and Salmonella Typhimurium in fried fish paste. In additi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f103c33406bc48b4840a77c9ccd80571
Autor:
Jairo Humberto López Vargas, Adriana Patricia Muñoz Ramírez, Andrea Paola Rodríguez Triviño, Jesus Simal-Gandara
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 7, Pp e28939- (2024)
This study investigated the potential use of fish paste from two pelagic species (Cetengraulis mysticetus or carduma in Colombia and Opisthonema sp. or plumuda in Colombia), either separately or combined, as a substitute for external fat sources in a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6264313c5a54fc2b7df8d35cabb35ed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yu, Xiliang, Wang, Yue, Zhao, Wenyu, Li, Shouwei, Pan, Jinfeng, Prakash, Sangeeta, Dong, Xiuping
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2023 137
Autor:
Sripokar, Pakteera1 (AUTHOR), Klomklao, Sappasith2 (AUTHOR) sappasith@tsu.ac.th, Zhang, Yi3 (AUTHOR), Hansen, Egon Bech4 (AUTHOR), Maneerat, Suppasil5 (AUTHOR), Panyo, Jarurat2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. May2022, Vol. 46 Issue 5, p1-9. 9p.