Zobrazeno 1 - 10
of 487
pro vyhledávání: '"fine grinding"'
Autor:
Assemgul Baikadamova, Aitbek Kakimov, Zhanibek Yessimbekov, Anuarbek Suychinov, Rasul Turagulov, Duman Orynbekov, Gulmira Zhumadilova, Yerlan Zharykbasov
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 19, p 8703 (2024)
Animal bones, particularly from cattle after slaughter, are commonly discarded, posing environmental challenges and highlighting the need for sustainable valorization. This study investigated the effect of enzyme and organic acid treatment on physico
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a0a14095a7f4059be63d4f97a8432dd
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 8, Iss 2, Pp 85-92 (2023)
The article describes the development of priority directions for improving the economic efficiency of poultry farming, as well as a complex of prospective scientifically substantiated measures that ensure dynamic development of the industry in modern
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/759a05dcefac481e9f53af5d1690a7d0
Publikováno v:
Kuangchan zonghe liyong, Vol 44, Iss 3, Pp 132-138 (2023)
This is a paper in the field of mineral processing engineering. Application of ultra-fine grinding technology to treat phosphate ore can change the physical and chemical properties of phosphate containing minerals in phosphate ore, thus improving the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7bd5fee8562949f8972e4584d947ba1a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 6, Iss 1, Pp 39-45 (2021)
When processing cattle and poultry, a large quantity of secondary slaughter products in the form of bone raw materials are formed in enterprises of the meat and poultry processing industry. Nowadays, its use is not optimal and rational. One of the pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2cc874e7e854b5e9f10bdc55534bc85
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
This study investigated the effects of fine-grinding wheat bran on pregnant sow body condition, lipid metabolism, inflammatory response, and gut microbiota. In this study, wheat bran was crushed into three particle sizes. A total of 60 Landrace × Yo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1511042e05b84da799a608d1075df37c