Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"final properties"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ângela Cunha, Ana Marques, Mariana Rodrigues Silva, Flávio Bartolomeu, Filipe Samuel Silva, Michael Gasik, Bruno Trindade, Óscar Carvalho
Publikováno v:
The International Journal of Advanced Manufacturing Technology. 121:4255-4287
Publisher Copyright: © 2022, The Author(s), under exclusive licence to Springer-Verlag London Ltd., part of Springer Nature. This review provides a critical overview of the influence of the laser powder bed fusion (LPBF) processing parameters on the
Publikováno v:
Conferenza del Dipartimento Scienze Chimiche e Tecnologie dei Materiali 2019, pp. 130, Bressanone (I), 28-30/10/2019
info:cnr-pdr/source/autori:Conzatti L., Brunengo E., Utzeri R., Castellano M., Scatto M., Hodge P., Stagnaro P./congresso_nome:Conferenza del Dipartimento Scienze Chimiche e Tecnologie dei Materiali 2019/congresso_luogo:Bressanone (I)/congresso_data:28-30%2F10%2F2019/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:130/intervallo_pagine:130
info:cnr-pdr/source/autori:Conzatti L., Brunengo E., Utzeri R., Castellano M., Scatto M., Hodge P., Stagnaro P./congresso_nome:Conferenza del Dipartimento Scienze Chimiche e Tecnologie dei Materiali 2019/congresso_luogo:Bressanone (I)/congresso_data:28-30%2F10%2F2019/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:130/intervallo_pagine:130
The present contribution focus on eco-composites based on a commercial bio-polyester (PBAT) and high amounts of raw HFs. To promote the adhesion between the polyester matrix and the fibrous reinforcement, the fiber surface was treated with suitable c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::48b5ff020fe0fc2ba3acd4d173126a5a
http://www.cnr.it/prodotto/i/420629
http://www.cnr.it/prodotto/i/420629
Autor:
Andrés Eduardo Ciolino, Olivia Valeria Lopez, Daniel Alberto Vega, María Gabriela Passaretti, Marcelo A. Villar, Mario Daniel Ninago
Publikováno v:
Matéria (Rio de Janeiro), Volume: 23, Issue: 2, Article number: e12094, Published: 19 JUL 2018
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Matéria (Rio de Janeiro) v.23 n.2 2018
Matéria (Rio de Janeiro. Online)
instacron:RLAM
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Matéria (Rio de Janeiro) v.23 n.2 2018
Matéria (Rio de Janeiro. Online)
instacron:RLAM
En este trabajo se obtuvieron materiales compuestos a partir de la incorporación de bentonita a matrices poliméricas biodegradables y sintéticas. Se empleó una muestra de bentonita comercial (BE) y una natural (BM), además de tres matrices polim
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4685a769d1fe8ba7cbc5b2724f58a273
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-70762018000200503&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-70762018000200503&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mario Daniel Ninago, Noemí A. Andreucetti, Olivia Valeria Lopez, Maria Alejandra Garcia, Andrés Eduardo Ciolino, M.M. Soledad Lencina, Marcelo A. Villar
Final properties of two thermoplastic corn starch matrices were improved by adding poly(-caprolactone), PCL, at 2.5, 5, and 10% w/w. One of the thermoplastic starch matrices was processed usingwater and glycerol as plasticizers (SG) and the other one
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::00c90391b3c454e9ea7b5b2ef92ad65e
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0144861715007481
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0144861715007481
Thirty-six high-quality vinegars with geographical indication belonging to Sherry and Modena areas (vinegars of Jerez, balsamic vinegars of Modena and traditional balsamic vinegars of Modena) with all possible aging periods were analyzed to determine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::2f1f4c3d14b58ea26e828ba0776c563e
http://hdl.handle.net/11585/628521
http://hdl.handle.net/11585/628521
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.