Zobrazeno 1 - 10
of 1 569
pro vyhledávání: '"fick´s law"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jakasa, Ivone, Kezic, Sanja
Chemicals pass the skin barrier by process of passive diffusion. The diffusion rate of a compound which determines the rate of absorption through the skin can therefore be described by Fick’ s laws of diffusion. Information on absorption rate of a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::3005650933d0250b99624e16fd486869
https://www.bib.irb.hr/390585
https://www.bib.irb.hr/390585
Autor:
Caselles, Vicent
Publikováno v:
In Physics of Life Reviews December 2013 10(4):491-492
Autor:
Vicent Caselles
Publikováno v:
Physics of Life Reviews. 10:491-492
Autor:
Carlos Akberto Bejarano Martinez, Carolina Maria Sánchez-Sáenz, Sebastián David Ariza Quiroga
Publikováno v:
Dyna, Vol 86, Iss 210, Pp 91-97 (2019)
This research evaluates the effect of osmotic dehydration (OD) as a pretreatment of convective drying in mango pieces (Tommy Atkins) using whole cane sugar solutions in concentrations between 30 and 65 °Brix, and temperatures between 50 and 80 °C i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbd9584c097e4ce9b6de1947f8f2d11e
[pt] O petróleo é constituído por uma cadeia de hidrocarbonetos, os quais se precipitam na forma de partículas sólidas de parafina, quando a sua temperatura cai abaixo de um patamar conhecido como TIAC (Temperatura Inicial de Aparecimento de Cri
Autor:
Gabriela Cristina Chire Fajardo, Rocio Alicia Valdivia Arrunategui, Walter Francisco Salas Valerio
Publikováno v:
Revista Colombiana de Investigaciones Agroindustriales, Vol 4, Iss 1 (2017)
The aim of this research was to model drying kinetics of potatoes (Solanum gonyocalix), variety Amarilla Tumbay, using a tunnel dryer. Potatoes slices of 0,5 cm thickness were used in a drying experiment at different temperatures (60, 70 and 80°C) a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d66c163e7d2f4d019a65f54d2226a518
Autor:
Carolina María Sánchez Sáenz, Carlos Alberto Bejarano Martinez, Sebastián David Ariza Quiroga
Publikováno v:
Dyna, Vol 86, Iss 210, Pp 91-97 (2019)
DYNA, Volume: 86, Issue: 210, Pages: 91-97, Published: JUL 2019
DYNA, Volume: 86, Issue: 210, Pages: 91-97, Published: JUL 2019
This research evaluates the effect of osmotic dehydration (OD) as a pretreatment of convective drying in mango pieces (Tommy Atkins) using whole cane sugar solutions in concentrations between 30 and 65 °Brix, and temperatures between 50 and 80 °C i