Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"fibercreme"'
Publikováno v:
Jurnal Ilmu dan Teknologi Hasil Ternak, Vol 17, Iss 2, Pp 94-102 (2022)
Rendang is one of the original Indonesian dishes originating from Minangkabau, West Sumatra. Making rendang in general uses the main ingredients in the form of beef, coconut milk and various kinds of spices and seasonings. Coconut milk contains high
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80aca92635334488bff5fc0de51b23f2
Autor:
Yustinus Marsono, Priyanto Triwitono, Elisabeth Desy Arianti, Hendrik Gunawan, Rochmad Indrawanto
Publikováno v:
Agritech, Vol 40, Iss 3, Pp 190-198 (2020)
Dietary fiber and resistant starch are known to be beneficial in lowering both glucose and lipid concentration in human. Fibercreme, a fiber rich product has been developed. It is a commercial non-dairy creamer that uses various oligosaccharides such
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17264cc6224447d093466787e089fac8
Publikováno v:
Agritech, Vol 40, Iss 1, Pp 13-20 (2020)
This study aimed to characterize red kidney bean instant porridge formulation with sucrose (BKM S), isomalto-oligosaccharides (BKM IMO), and fibercreme (BKM FC) as sweeteners on sensory, chemical and physical properties. Isomalto-oligosaccharides and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e9d35720f6247e89d3c3c820bcacf71
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
agriTECH; Vol 40, No 1 (2020); 13-20
Agritech, Vol 40, Iss 1, Pp 13-20 (2020)
Agritech, Vol 40, Iss 1, Pp 13-20 (2020)
This study aimed to characterize red kidney bean instant porridge formulation with sucrose (BKM S), isomalto-oligosaccharides (BKM IMO), and fibercreme (BKM FC) as sweeteners on sensory, chemical and physical properties. Isomalto-oligosaccharides and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
agriTECH; Vol 41, No 4 (2021); 386-394
Pencegahan peningkatan prevalensi DM tipe 2 di Indonesia dapat dilakukan dengan mengatur pola makan dengan mengkonsumsi makanan yang tinggi serat pangan dan pati resisten. Beras merupakan bahan makanan pokok di Indonesia yang memiliki kandungan serat