Zobrazeno 1 - 10
of 1 637
pro vyhledávání: '"fiber structure"'
Publikováno v:
BioResources, Vol 19, Iss 3, Pp 4590-4603 (2024)
This study extracted Bambusa blumeana fiber using alkaline boiling and then applied double-roll pressing in order to develop it, explore the applications of its various parts, and improve its utilization potential. The results showed that the outer b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4505441ed564b2aa7469a2d34f93d16
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 4, Pp 264-270 (2024)
The effect of multifrequency ultrasonic-assisted vacuum cooking on the muscle fiber structure and water-holding capacity of stewed marinated beef was studied. Changes in the muscle fiber structure, texture properties and moisture content of stewed ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95adfcc0368c4c6b8d13906724fe6cf8
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 18, p 8313 (2024)
The quality and reliability of wind turbine blades, as core components of wind turbines, are crucial for the operational safety of the entire system. Carbon fiber is the primary material for wind turbine blades. However, during the manufacturing proc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7948219ecf974f83a0d76adc5bc1c9e8
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 6, Pp 67-72 (2023)
高水分挤压组织化技术是目前生产具有类似动物肉的纤维结构和口感的组织化植物蛋白的主要加工技术。旨在为未来新型植物性肉类类似物的加工和产品设计提供理论参考,从原辅料(植物
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76333a03955f4c15862aa192fe06e022
Autor:
O. Doroshenko
Publikováno v:
Збірник наукових праць Державного університету інфраструктури та технологій: серія "Транспортні системи і технології", Iss 42 (2023)
Basalt fiber is a promising material that can be used to create a new class of building materials. It has a number of advantages, including high strength, low weight and resistance to chemicals. One of the disadvantages of basalt fiber is its low alk
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/519ef02e8eaf42e2ae3a23d58a467f02
Publikováno v:
Journal of Integrative Agriculture, Vol 22, Iss 5, Pp 1590-1602 (2023)
This study aimed to investigate the interaction between maltodextrin/starch of different molecular weight distributions and soy protein isolate (SPI)–wheat gluten (WG) matrix during high-moisture extrusion. Two maltodextrins (dextrose equivalent (D
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbb03845e1ff449fbee993c3681a6224
Publikováno v:
Journal of Materials Research and Technology, Vol 21, Iss , Pp 1120-1127 (2022)
High entropy alloy films (HEAFs) have received increasing attention in recent years due to their excellent properties, such as high wear resistance, corrosion resistance, magnetic and optical properties. By using Direct Current (DC) magnetron sputter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8981412497e4960834f2ec8dbb00649
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.