Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"fetească neagră"'
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol XXXI, Iss 1, Pp 97-111 (2024)
This study delves into the intricate realm of Moldovan winemaking, focusing on the iconic Fetească Neagră grape variety. The research highlights the importance of indigenous grape varieties in shaping a unique wine identity for the region. Drawing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bddfdb9394e848f5a7eebef212d3d813
Autor:
Dragoș Florin GROSARU, Camelia Elena LUCHIAN, Elena Cristina SCUTARASU, Lucia Cintia COLIBABA, Cătălin Ioan ZAMFIR, Valeriu V. COTEA
Publikováno v:
Journal of Applied Life Sciences and Environment, Vol 55, Iss 1(189), Pp 11-19 (2022)
Consumer interest in innovative wines has increased in recent years in Romania, in correlation with the development of the wine sector. Nowadays, the winemaking technique proposed by Dom Perignon (blanc de noirs) with applicability to sparkling wines
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9091a3e1bb6b4a0aba718b403edab0cc
Publikováno v:
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, Vol 51, Iss 1 (2023)
The objective of this study was to determine the influence of chitosan treatments, applied in vineyard for plan protection, on the phenolic quality of grapes. The study was conducted for two consecutive years (2020-2021) in the wine center of Murfatl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e30056d528a47ecae3f68a8acc21598
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ştefania Silvia Balea, Alina Elena Pârvu, Marcel Pârvu, Laurian Vlase, Cristina Adriana Dehelean, Tiberia Ioana Pop
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 11 (2020)
The pathophysiology of inflammation and oxidative stress generated during different types of cancers and anticancer treatments is well documented. Traditionally, grape pomace is used for animal feed, organic fertilizers, ethanol production or is disp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73f2f28f3207480eab99cb70961f7a3e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laurian Vlase, Ştefania Silvia Balea, Tiberia Ioana Pop, Alina Elena Pârvu, Marcel Pârvu, Cristina Dehelean
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 11 (2020)
Frontiers in Pharmacology
Frontiers in Pharmacology
The pathophysiology of inflammation and oxidative stress generated during different types of cancers and anticancer treatments is well documented. Traditionally, grape pomace is used for animal feed, organic fertilizers, ethanol production or is disp
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.