Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"ferrous ion chelating ability"'
Autor:
Jakovljević Violeta D., Milićević Jasmina M., Stojanović Jelica D., Solujić Slavica R., Vrvić Miroslav M.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 68, Iss 1, Pp 43-49 (2014)
The aim of this study was to investigate the biological and chemical activity on two species of fungi of the genus Penicillium isolated from wastewater. On the selected species of fungi the different antioxidant activity assays were carried out: D
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78a5d249cd404b9294678c2526ff5e5d
Autor:
Miroslav M. Vrvić, Jelica Stojanovic, Violeta D. Jakovljević, Slavica Solujic, Jasmina M. Milićević
Publikováno v:
Hemijska industrija (2014) 68(1):43-49
Hemijska Industrija, Vol 68, Iss 1, Pp 43-49 (2014)
Hemijska Industrija, Vol 68, Iss 1, Pp 43-49 (2014)
The aim of this study was to investigate the biological and chemical activity on two species of fungi of the genus Penicillium isolated from wastewater. On the selected species of fungi the different antioxidant activity assays were carried out: DPPH
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.