Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"ferrous ammonium phosphate"'
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 4, Iss 1, Pp 1-11 (2022)
Abstract The Food and Agriculture Organization (State of food and agriculture. Moving forward on food loss and waste reduction, 2019) stated that approximately 1.3 billion tons of food wasted every year caused the emission of around 4.4 gigatons of g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b63c05f5a30e4caf8337ebf7b5f42e5f
Autor:
Richard F. Hurrell, Trinidad P. Trinidad, Aida C. Mallillin, Rosario S. Sagum, Jasmin Tajeri Foman, Qiaoji Li, Christophe Zeder, Peter Kastenmayer, Andreas Rytz, Magalie Sabatier, Ines Egli
Publikováno v:
Nutrients, Vol 14, Iss 8, p 1640 (2022)
Ferrous ammonium phosphate (FAP) is an iron salt that has been developed for the fortification of food matrices sensitive to color and flavor changes. The objective of the study was to measure iron absorption from FAP in young children and compare it
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e911b33e17e4b528933b62c41e10b23
Autor:
Richard Hurrell, Trinidad Trinidad, Aida Mallillin, Rosario Sagum, Jasmin Foman, Qiaoji Li, Christophe Zeder, Peter Kastenmayer, Andreas Rytz, Magalie Sabatier, Ines Egli
Publikováno v:
Nutrients, 14 (8)
Nutrients; Volume 14; Issue 8; Pages: 1640
Nutrients; Volume 14; Issue 8; Pages: 1640
Ferrous ammonium phosphate (FAP) is an iron salt that has been developed for the fortification of food matrices sensitive to color and flavor changes. The objective of the study was to measure iron absorption from FAP in young children and compare it
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::28316332e4f63a912dc0e4e165c5b3ca
https://hdl.handle.net/20.500.11850/543434
https://hdl.handle.net/20.500.11850/543434
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peter Kastenmayer, Christophe Zeder, Thomas Walczyk, Richard F. Hurrell, Stefan Storcksdieck genannt Bonsmann, Dominik Grathwohl
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. 52:1361-1368
The main purpose of this study was to establish bioavailability data in humans for the new (Fe) fortification compound ferrous ammonium phosphate (FAP), which was specially developed for fortification of difficult-to-fortify foods where soluble Fe co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F. Aguilar, B. Dusemund, P. Galtier, J. Gilbert, D. M. Gott, GRILLI, SANDRO, R. Gürtler, J. König, C. Lambré, J.C. Larsen, J. C. Leblanc, A. Mortensen, D. Parent Massin, I. Pratt, I. M. C. M. Rietjens, I. Stankovic, P. Tobback, T. Verguieva, R. A. Woutersen
The Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food provides a scientific opinion on the safety of Ferrous Ammonium Phosphate (FAP) when added for nutritional purposes in foodstuffs for particular nutritional uses (PARNUTS) and foods inten
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::761ae16b49ad448211f024dde6160c00
http://hdl.handle.net/11585/101832
http://hdl.handle.net/11585/101832
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.