Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"fermented shrimp paste"'
Autor:
Geir Bjorklund, Roman Lysiuk, Monica Butnariu, Larysa Lenchyk, Vineet Sharma, Rohit Sharma, Natalia Martins
Publikováno v:
Acta Medica Leopoliensia, Vol 28, Iss 1-2, Pp 161-180 (2022)
The study aims to review the involvement of different dietary habits in Laotian, Cambodian, and Vietnamese populations in reducing COVID19 impact. Materials and Methods. The methods of collection, systematization, analysis and generalization of in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52b5685e0c784fd59c34672f738f4af9
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 2, p 69 (2022)
Quality changes of salted shrimp paste, one of the most popular traditional Thai fermented food ingredients, stored in different packaging containers including polypropylene containers (PP), polyethylene terephthalate containers (PET), glass jar cont
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/362689c9f9a24eb89d8ad0681c004352
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 33, Iss 4, Pp 419-423 (2011)
The aim of this study was to evaluate the effect of temperature of Thai sour curry with and without fermented shrimppaste (Kapi) on enamel hardness. The pH and the titratable acidity of the assigned food were determined for Kangsom withKapi and Kangs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5eb444b6f7f492fb326d0a672fac1cb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wong, Ada Ho Kwan
The objectives of this research were to explore new sources of fibrinolytic enzymes from Asian fermented food products, and to elucidate the physiochemical properties of the enzymes. A novel fibrinolytic enzyme was purified from fermented shrimp past
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::41efdac049ad91129ed9c135c0acd280
https://hdl.handle.net/10214/24905
https://hdl.handle.net/10214/24905
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.