Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"fermented shrimp"'
Autor:
Md. Mostafa Monwar, Md. Royhanur Islam, Sawmor Dey Nirjar, Mohammed Ashraful Azam Khan, Mohammed Shahidul Alam, Ataher Ali, Istiak Ahmed
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods, Vol 11, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Nappi, fermented shrimp, is a traditional diet that is widely consumed by the ethnic communities of Southeast Asian countries, especially in Bangladesh. The present study was carried out to determine the proximate composition of Nappi collec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ca362ac685e40fb8fa625cb75c1d6ac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Geir Bjorklund, Roman Lysiuk, Monica Butnariu, Larysa Lenchyk, Vineet Sharma, Rohit Sharma, Natalia Martins
Publikováno v:
Acta Medica Leopoliensia, Vol 28, Iss 1-2, Pp 161-180 (2022)
The study aims to review the involvement of different dietary habits in Laotian, Cambodian, and Vietnamese populations in reducing COVID19 impact. Materials and Methods. The methods of collection, systematization, analysis and generalization of in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52b5685e0c784fd59c34672f738f4af9
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 10, p 889 (2023)
Saeu-jeot is a widely consumed variety of jeotgal, a South Korean salt-fermented food. However, there is a lack of existing studies conducting nontargeted metabolomic analyses of saeu-jeot during fermentation. To evaluate the changes in saeu-jeot dur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f649ba7a0bde4115805594dc41f37ef7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 2, p 69 (2022)
Quality changes of salted shrimp paste, one of the most popular traditional Thai fermented food ingredients, stored in different packaging containers including polypropylene containers (PP), polyethylene terephthalate containers (PET), glass jar cont
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/362689c9f9a24eb89d8ad0681c004352
Autor:
Prayitno Dwi Imam, Dewi Eko Nurcahya, Pringgenies Delianis, Brotosudarmo Tatas Hardo Panintingjati
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 29, p 15 (2022)
Cincalok is a typical food from West Kalimantan made from fermented rebon shrimp containing astaxanthin, the most potent antioxidant in nature. This study investigated an efficient method for extracting astaxanthin from the cincalok using vegetable o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3eb083ef1d074633a4ba3b19cf11ad6d