Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"fermented lettuce extract"'
Autor:
Soon Yeon Jeong, Eunjin Kim, Ming Zhang, Yun-Seong Lee, Byeongjun Ji, Sun-Hee Lee, Yu Eun Cheong, Soon-Il Yun, Young-Soo Kim, Kyoung Heon Kim, Min Sun Kim, Hyun Soo Chun, Sooah Kim
Publikováno v:
Metabolites, Vol 11, Iss 8, p 520 (2021)
The aim of the current study was to examine the antidiabetic effect of noodle containing fermented lettuce extract (FLE) on diabetic mice as a pre-clinical study. The γ-aminobutyric acid (GABA) content, antioxidant capacity, and total polyphenol con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86f42ad7e9a240c397ecd5fead68e0bd
Autor:
Yun-Seong Lee, Min Sun Kim, Sun Hee Lee, Soon-Il Yun, Hyun Soo Chun, Byeongjun Ji, Sooah Kim, Kyoung Heon Kim, Ming Zhang, Soon Yeon Jeong, Young-Soo Kim, Eun-Jin Kim, Yu Eun Cheong
Publikováno v:
Metabolites; Volume 11; Issue 8; Pages: 520
Metabolites
Metabolites, Vol 11, Iss 520, p 520 (2021)
Metabolites
Metabolites, Vol 11, Iss 520, p 520 (2021)
The aim of the current study was to examine the antidiabetic effect of noodle containing fermented lettuce extract (FLE) on diabetic mice as a pre-clinical study. The γ-aminobutyric acid (GABA) content, antioxidant capacity, and total polyphenol con
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.