Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"fermented lamb sausages characteristic"'
Publikováno v:
Media Peternakan, Vol 39, Iss 2, Pp 104-111 (2016)
Probiotic is a group of microorganism, mainly from lactic acid bacteria (LAB), widely used to increase functionality of various foodstuffs, including lamb which was limited by its goaty odor and short life issue. This study aimed to evaluate the char
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a017844306734d56961470cd07f7ec50
Publikováno v:
Media Peternakan, Vol 39, Iss 2, Pp 104-111 (2016)
Probiotic is a group of microorganism, mainly from lactic acid bacteria (LAB), widely used to increase functionality of various foodstuffs, including lamb which was limited by its goaty odor and short life issue. This study aimed to evaluate the char
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.