Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"fermented grape pomace"'
Autor:
Kanber Kara, Mehmet Akif Öztaş
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 8, p 741 (2023)
The aim of this study comprises the effect of fermented grape pomace (FGP) in experimental total mixed rations (TMR) at different rates (0, 7.5%, 15%, and 22.5%) on the in vitro cumulative gas production (6th, 12th, 18th and 24th hours), methane prod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd49e14f93da4a289f87da63fb1734a5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eleonora Carnevale, Gabriella Pasqua, Alessio Valletta, Stefania Loreti, Iris Sammarco, Elisa Brasili, Nicoletta Pucci, Giovanna Simonetti
Pseudomonas syringae pv. actinidiae (Psa), the causal agent of bacterial canker of kiwifruit, is considered the main pathogen of yellow-, green- and red-fleshed kiwifruit. All major kiwifruit produ...
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::98c1d13449146fa3a2d5e81cb649bbbb
http://hdl.handle.net/11573/1339921
http://hdl.handle.net/11573/1339921
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.