Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"fermented grain"'
Publikováno v:
Guangdong nongye kexue, Vol 51, Iss 1, Pp 116-126 (2024)
【Objective】JUNCAO wine is a kind of Baijiu brewed with JUNCAO as raw materials. The study was carried out to understand the evolution law of fungal community and dominant fungal community at different fermentation periods of JUNCAO wine, and to p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6cc5b84e09764d45aea68adfd0b351c1
Autor:
Eunbyul Cho, Ju Young Kim, Belong Cho, Joong Su Lee, Yeo Cho Yoon, Yong Chul Shin, Hyerim Kim, Siye Gil, Sohye Kim
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
BackgroundObesity is a socioeconomic problem, and visceral obesity, in particular, is related to cardiovascular diseases or metabolic syndrome. Fermented grains and various microorganisms are known to help with anti-obesity effects and weight managem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be44109068384c8bba28301a0f21cfe3
Autor:
Yuanyuan Pan, Ying Wang, Wenjun Hao, Sen Zhou, Chengbao Duan, Qiushi Li, Jinwang Wei, Gang Liu
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 22, p 4140 (2023)
Active functional microbiota for producing volatile flavors is critical to Chinese baijiu fermentation. Microbial communities correlated with the volatile metabolites are generally explored using DNA-based sequencing and metabolic analysis. However,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a7308a86a4f41bf8ae89f6515c77004
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elena Kuznetsova, Elena Klimova, Dmitry Uchasov, Natalia Yarovan, Svetlana Motyleva, Ján Brindza, Natalya Berezina, Tatyana Bychkova, Vera Gavrilina, Gennadii Piyavchenko
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 12, Iss 1, Pp 735-743 (2018)
A grain concentrate was developed for use in bread baking based on whole-ground fermented wheat grain, to enhance that the beneficial properties have fermented wholegrain buckwheat grains in an amount of 20% by weight of the fermented wheat. For the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fd453f388454965abe8bc8c0bed18e4
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 32, Iss , Pp 80-89 (2017)
In this study, we used adlay and barley bran as substrates to prepare Monascus-fermented grains and discussed the optimum conditions for monacolin K production. Box–Behnken design results showed that the predicted maximum monacolin K yield (112.649
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c14f2a4bc64e403b8d95d3930f77cc96
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.