Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"fermented extracts"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 12, Pp 353-362 (2023)
In order to test the effects of the crude extracts from Rhodobacter sphaeroides (CCRS) on the volatile flavor substances and flavor amino acids of sausages during storage, the sausages were respectively processed with addition of CCRS at higher, medi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da304df06b20403b9a11f20c804ec817
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sara Mikić, Vladimir Filipović, Prijić, Z., Vladan Ugrenović, Vera Popović, Dimitrijević, S., Tatjana Marković, Mrđan, S., Gordanić, S.
Publikováno v:
Book of Proceedings, 13th International Scientific Agriculture Symposium “Agrosym 2022", 6-9 October 2022, Jahorina
Vera Popović
Vera Popović
Basil (Ocimum basilicum L.) is an annual herb with medicinal, edible and economical values. To reach a yield potential, among other things, seed high germination percentage and seed vigor are required. The aim of the study was to discover the most ef
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bd1db70080b3fc76e36085b04a80adf3
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_fiver_3275
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_fiver_3275
Autor:
Filipović, Vladimir, Prijić, Željana, Mikić, Sara, Dimitrijević, Snežana, Ugrenović, Vladan, Popović, Vera, Marković, Tatjana
Publikováno v:
Zbornik radova : Nacionalni naučno-stručni skup sa međunarodnim učešćem Biotehnologija i savremeni pristup u gajenju i oplemenjivanju bilja, Smederevska Palanka 3. Novembar
Zbornik radova, Biotehnologija i savremeni pristup u gajenju i oplemenjivanju bilja, Smederevska Palanka, 3.11.2022.
Zbornik radova, Biotehnologija i savremeni pristup u gajenju i oplemenjivanju bilja, Smederevska Palanka, 3.11.2022.
Mirođija (Anethum graveolens L.) je jednogodišnja začinska i lekovita biljka iz familije Apiaceae. Visoka energija klijanja i procenat klijavosti su potrebni za postizanje visokog prinosa. Cilj ovog istraživanja je bio utvrđivanje najefikasnijeg
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fe40d4dbc978fe183eabf74a01252b04
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_rivec_546
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_rivec_546
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gwo Fang Yuan, Hsiu Min Chen, Mei-Huei Chen, Yi Jen Yech, Siao Jhen Chen, Yen-Lin Chen, Ming Der Wu, Rong Jane Chen, Ching Mao Hsiao, Ying Jan Wang
Publikováno v:
Journal of Food and Drug Analysis, Vol 25, Iss 3, Pp 597-606 (2017)
Uric acid (UA) is an end product of purine metabolism by the enzyme xanthine oxidase (XOD). Hyperuricemia is characterized by the accumulation of serum UA and is an important risk factor for gout and many chronic disorders. XOD inhibitors or uricase
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.