Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"fermented dry sausage"'
Autor:
Nana Mikami, Yoshiro Tsukada, Samanthi Wathsala Pelpolage, Kyu-Ho Han, Michihiro Fukushima, Kenichiro Shimada
Publikováno v:
Heliyon, Vol 6, Iss 2, Pp e03379- (2020)
Sake lees (Sake-kasu) are the sediments of Japanese sake brewing process from fermented rice with Aspergillus oryzae and yeasts. Sake lees contain various enzymes and metabolites derived from the Sake starter culture, and expected to add aroma, flavo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01d7f51b0d304c30aba293407f1c3982
Autor:
Hromiš Nevena, Šojić Branislav, Lazić Vera, Popović Senka, Šuput Danijela, Bulut Sandra, Džinić Natalija, Tomović Vladimir, Ivić Maja
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 22, Iss 1, Pp 23-26 (2018)
In this paper, the application of a biopolymer coating based on chitosan was tested. The optimized coating was formed as a two-layer coating, wherein the first layer (which is in contact with the product) was formed of chitosan with emulsified carawa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00545b30fe744ab4ad5b7456877c870a
Autor:
Vukašinović Marija V., Kurćubić Vladimir S., Kaljević Vesna M., Mašković Pavle Z., Petrović Milun D.
Publikováno v:
Veterinarski Glasnik, Vol 66, Iss 1-2, Pp 73-84 (2012)
On the grounds of data available from literature, we observed a high degree of variations in the values of numerous physical-chemical quality parameters of fermented sausages, so that we set as the objective of our investigations to carry out comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee295b99937949e6b9651a09848cf17f
Autor:
Tatiana Regina Vieira, Gabriela Orosco Werlang, Eduardo de Freitas Costa, Marisa Ribeiro de Itapema Cardoso
Publikováno v:
Microbial Risk Analysis, 19
Microbial Risk Analysis 19 (2021)
Microbial Risk Analysis 19 (2021)
The microbiological quality of fermented products such as salami are highly dependent on the interaction of environmental conditions during its fabrication. These effects may be predicted by mathematical modeling, and this approach has been adopted i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e79259e18dc08b6eac929f2f42110d42
https://research.wur.nl/en/publications/application-of-a-predictive-microbiological-model-for-estimation-
https://research.wur.nl/en/publications/application-of-a-predictive-microbiological-model-for-estimation-
Autor:
Ken-ichiro Shimada, Kyu-Ho Han, Yoshiro Tsukada, Nana Mikami, Samanthi Pelpolage, Michihiro Fukushima
Publikováno v:
Heliyon, Vol 6, Iss 2, Pp e03379-(2020)
Heliyon
Heliyon
Sake lees (Sake-kasu) are the sediments of Japanese sake brewing process from fermented rice with Aspergillus oryzae and yeasts. Sake lees contain various enzymes and metabolites derived from the Sake starter culture, and expected to add aroma, flavo
Autor:
Senka Popović, Sandra Bulut, Natalija Džinić, Danijela Šuput, Maja Ivić, Nevena Hromiš, Vera Lazić, Vladimir Tomović, Branislav Šojić
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture (2018) 22(1):23-26
In this paper, the application of a biopolymer coating based on chitosan was tested. The optimized coating was formed as a two-layer coating, wherein the first layer (which is in contact with the product) was formed of chitosan with emulsified carawa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.