Zobrazeno 1 - 10
of 744
pro vyhledávání: '"fermented dairy beverage"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cannavale, Corinne N.1 (AUTHOR), Mysonhimer, Annemarie R.2 (AUTHOR), Bailey, Melisa A.2 (AUTHOR), Cohen, Neal J.1,3,4 (AUTHOR), Holscher, Hannah D.2,5 (AUTHOR), Khan, Naiman A.1,5 (AUTHOR) nakhan2@illinois.edu
Publikováno v:
Nutritional Neuroscience. Mar2023, Vol. 26 Issue 3, p265-274. 10p. 2 Diagrams, 6 Charts, 1 Graph.
Autor:
Luma Sarai de Oliveira, Andres David Cordon Cardona, Pedro Henrique Freitas Cardines, Márcio de Barros, Adriana Aparecida Bosso Tomal, Thais de Souza Rocha
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 6, p 321 (2024)
In this study, the aim was to modify the starches of three different sweet potato varieties—Rosada Uruguaiana (RU), Rosada Canadense (RC), and Ligeirinha (L)—through in situ annealing to increase the content of slowly digestible starch (SDS), whi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/006001c2519f47ed88f2eab8ae909cce
Autor:
Vargas-Díaz, Sandra1 salvargasdi@unal.edu.co, José Ciro-Velasquez, Héctor1 hjciro@unal.edu.co, Uriel Sepúlveda-Valencia, José1 jusepul@unal.edu.co
Publikováno v:
Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín. 2023, Vol. 76 Issue 1, p10201-10212. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy Research. 2019 Special Issue II, Vol. 17 Issue (S2), p1324-1336. 13p.
Autor:
Silva, Vitor L. M.1, Silva, Adriana C. O.1, Costa‐Lima, Bruno R. C.1,2, Carneiro, Carla S.3, Conte‐Junior, Carlos A.1 carlosconte@id.uff.br
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2017, Vol. 41 Issue 6, pn/a-N.PAG. 8p.
Autor:
Masson, Lourdes M.P., Rosenthal, Amauri, Calado, Verônica M.A., Deliza, Rosires, Tashima, Luana
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2011 44(2):495-501