Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"fermented coffee"'
Publikováno v:
Jurnal Pangan dan Agroindustri, Vol 12, Iss 2, Pp 101-111 (2024)
ABSTRACT Wine coffee is fermented coffee cherries with a wine-like flavor and aroma. The purpose of this study was to isolate, characterize ethanol-tolerant and thermotolerant yeast from Semeru Arabica wine coffee cherries and to determine the molec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f2d34b02b3e4965b30ba49f521d7db6
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 17, p 7596 (2024)
Coffee is one of the most popular beverages in the world, and at present, specialty coffees are developing for better tastes, flavors, or functions. Fermented coffees also reflect this trend and some brands are commercialized. Unlike general fermente
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4c76f5739ed458aa8eee904438a263c
Autor:
Thayna Viencz, Claudimara da Silva Portela, Rodrigo Barros Rocha, Enrique Anastácio Alves, André Rostand Ramalho, Rafael Carlos Eloy Dias, Marta de Toledo Benassi
Publikováno v:
Beverages, Vol 10, Iss 3, p 57 (2024)
This study evaluated consumers’ perceptions of beverages obtained from the intervarietal hybrids of Coffea canephora, Conilon and Robusta, produced in the Western Amazon, through a home-use test with 127 participants. An acceptance test and a Check
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/728f1d690e5f4e1ebb1ec6ff41028e78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 15, p 2894 (2023)
To develop a process for low-cost and ecologically friendly coffee fermentation, civet gut bacteria were isolated and screened to be used for fermentation. Among 223 isolates from civet feces, two bacteria exhibited strong protease, amylase, lipase,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de2e5d59477f4275927dec72ef7deb0b
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 8, p 375 (2022)
The aim of this study was to determine the effect of total dissolved solids (TDS), extraction yield (EY), and grinding on total polyphenols (TP), total flavonoids (TF), and total antioxidant capacity (TAC) in a fermented specialty coffee prepared usi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dab509ea2d08464cbd7f23c212260324
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 40, Iss 4, Pp 215-221 (2016)
The aim of this study was to investigate the potency of coffee husk fermented with P.ostreatus as a natural anthelmintic supplement by measuring the performance and blood profile of goat suffered gastrointestinal nematodes infection. Eighteen local m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4988abc589a94f368a3303bea01f27c7