Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"fermented black tea"'
Autor:
Lingli Sun, Lianghua Wen, Qiuhua Li, Ruohong Chen, Shuai Wen, Xingfei Lai, Zhaoxiang Lai, Junxi Cao, Zhenbiao Zhang, Mengjiao Hao, Fanrong Cao, Shili Sun
Publikováno v:
Nutrients, Vol 16, Iss 7, p 998 (2024)
Black tea (BT), the most consumed tea worldwide, can alleviate hyperlipidemia which is a serious threat to human health. However, the quality of summer BT is poor. It was improved by microbial fermentation in a previous study, but whether it affects
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/196ee70c2fbb417bbc37b6909b939959
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 11, p 603 (2022)
Fermentation is one of the world’s oldest techniques for food preservation, nutrient enhancement, and alcohol manufacturing. During fermentation, carbohydrates such as glucose and starch are converted into other molecules, such as alcohol and acid,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c20f11835024d9aad31217cf953fea0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.