Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"fermented banana peel"'
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Animal Sciences, Vol 46, Iss 1 (2024)
This study aims to increase the utilization of banana peels, a local agricultural by-product, by improving nutrient value and partially reducing the presence of anti-nutritional factors (ANFs) as an alternative ingredient in fish feed. The feasibilit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc9b9136b7714718bb6f5511d0e246c3
Autor:
Cahya Setya Utama, Bambang Sulistiyanto, Muhammad Fikri Haidar, Oktavianus Barus, Agum Fikri Haikal, Muhammad Reza Dafa Nugraha, Septian Dwi Sulistiono, Akhmad Wildan Bakhtiar
Publikováno v:
Journal of Advanced Veterinary and Animal Research, Vol 9, Iss 3, Pp 383-395 (2022)
Objective: This research aims to examine the effect of different fermentation times on the results of scanning electron microscope energy dispersive X-ray (SEM-EDX), chemical, organoleptic, and microbiological quality of banana peel. Materials and Me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42934bb3d7a042d5a14734dcd0b08d71
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.