Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"fermented banana"'
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Animal Sciences, Vol 46, Iss 1 (2024)
This study aims to increase the utilization of banana peels, a local agricultural by-product, by improving nutrient value and partially reducing the presence of anti-nutritional factors (ANFs) as an alternative ingredient in fish feed. The feasibilit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc9b9136b7714718bb6f5511d0e246c3
Autor:
Cahya Setya Utama, Bambang Sulistiyanto, Muhammad Fikri Haidar, Oktavianus Barus, Agum Fikri Haikal, Muhammad Reza Dafa Nugraha, Septian Dwi Sulistiono, Akhmad Wildan Bakhtiar
Publikováno v:
Journal of Advanced Veterinary and Animal Research, Vol 9, Iss 3, Pp 383-395 (2022)
Objective: This research aims to examine the effect of different fermentation times on the results of scanning electron microscope energy dispersive X-ray (SEM-EDX), chemical, organoleptic, and microbiological quality of banana peel. Materials and Me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42934bb3d7a042d5a14734dcd0b08d71
Publikováno v:
Russian Journal of Agricultural and Socio-Economic Sciences, Vol 109, Iss 1, Pp 127-135 (2021)
This study aims to determine the effect of concentrated feed containing fermented banana corm meal at different levels with Zn-biocomplex additives on the economic performance of Bali cattle fattening. The research object are four male Bali cattle ag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ea86cd63d0d476fb2f5dfde4687484b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Multicultural and Multireligious Understanding, Vol 6, Iss 5, Pp 479-485 (2019)
This research is aimed at knowing the effect of the substitution of ground corn with fermented banana weevil in the concentrate as energy sources added to the basal feed of Fattened Bali cattle on the blood metabolite content (blood urea, blood sugar
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michely Capobiango, Leiliane Coelho André, Zenilda de Lourdes Cardeal, Evelyn de Souza Oliveira, Isabela Maia Diniz
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFMG
Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG)
instacron:UFMG
Food Science and Technology, Iss 0 (2016)
Food Science and Technology, Volume: 36, Issue: 3, Pages: 510-519, Published: 21 JUL 2016
Food Science and Technology v.36 n.3 2016
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG)
instacron:UFMG
Food Science and Technology, Iss 0 (2016)
Food Science and Technology, Volume: 36, Issue: 3, Pages: 510-519, Published: 21 JUL 2016
Food Science and Technology v.36 n.3 2016
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
CNPq - Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico FAPEMIG - Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de Minas Gerais CAPES - Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior Banana characteristics could provide y
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.