Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"fermentative process"'
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 3, p 491 (2023)
Fresh melons not meeting cosmetic standards were revaluated into sparkling melon-based wine. Firstly, still melon wine was elaborated and bottled into 750 mL bottles, closed with a crown seal, and stored for 10-weeks at 14 °C. The oenological parame
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e606a2dd0334281a235c0c9c8926ffc
Autor:
José Ángel Salas-Millán, Arantxa Aznar, Encarnación Conesa, Andrés Conesa-Bueno, Encarna Aguayo
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 22, p 3619 (2022)
About 20% of fresh fruits and vegetables are rejected for not meeting the superficial aesthetic standards (color, shape, and size). Part of the food production is not used in the human food chain. The transformation of these fresh products into novel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b83279a72acb4b75ad979c75a500c704
Autor:
Tamiris U. Tonello, Cristiane L. Andreani, Angelo G. Mari, José R. Fernandes, Simone D. Gomes
Publikováno v:
Engenharia Agrícola, Vol 38, Iss 5, Pp 768-775 (2018)
ABSTRACT The hydrogen is a fuel with a high energy density. Studies have sought to verify the potential of different residues and configurations of reactors in the production of biohydrogen. This study evaluated the influence of the organic loading r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19de1e735e004420ac4361eab01296bb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Juliana Lisboa Paiva, Carolina Gama, Paula Drago, Celso Barbieri Jr, Michelle Manfrini Morais
Publikováno v:
Sociobiology, Vol 66, Iss 4 (2019)
Considering the importance of offering food supplementation to the swarms during dearth periods, we developed in this project an artisanal incubator for fermentation of supplementary protein diets for Apis mellifera bees, obtaining a fresh, nutritiou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b548f08e81f6459d88fdd9d28f329aa7
Autor:
Francisco J. Martí-Quijal, Andrea Príncep, Adrián Tornos, Carlos Luz, Giuseppe Meca, Paola Tedeschi, María-José Ruiz, Francisco J. Barba, Jordi Mañes
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 5, p 576 (2020)
During fish production processes, great amounts of by-products are generated, representing ≈30–70% of the initial weight. Thus, this research study is investigating 30 lactic acid bacteria (LAB) derived from the sea bass gastrointestinal tract, f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b21715b3e47941f695a5ff211367ed14
Autor:
Danilo Antonio Massafera, Ligiane Aparecida Florentino, Carlos Henrique Silveira Rabelo, Carla Joice Härter, Adauton Vilela de Rezende, Ricardo Andrade Reis
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 44, Iss 7, Pp 231-239 (2015)
Our objective was to investigate the effect of the replacement of aruana grass by gliricidia on the fermentative losses, chemical composition, and aerobic stability of silages. For ensiling, whole-crop aruana grass (75 d of growth) was chopped (275 g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4fc9f046bfe4ceabf8dc5613866e814
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.