Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"fermentative metabolites"'
Autor:
Maria Cefola, Imperatrice Capotorto, Vincenzo Lippolis, Salvatore Cervellieri, Anna Damascelli, Rosaria Cozzolino, Beatrice De Giulio, Bernardo Pace
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, Vol 37, Iss 1 (2023)
In addition to the adoption of proper temperature and relative humidity, the selection of an atmosphere surrounding packaged fresh produce with reduced O2 and/or increased CO2 is one of the most widely used and useful tools to prolong the shelf-life
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61ca087e39d846a29e042011782fde7a
Autor:
Thiago Henrique Annibale Vendramini, Victoria Zavisch Gomes, Gustavo Lima Anastacio, Lucas Ben Fiuza Henríquez, Vanessa Ayumi Ochamotto, Mariana Fragoso Rentas, Rafael Vessecchi Amorim Zafalon, Mariana Pamplona Perini, Pedro Henrique Marchi, Andressa Rodrigues Amaral, Marcio Antonio Brunetto
Publikováno v:
Veterinary Sciences, Vol 9, Iss 12, p 686 (2022)
Coprophagia is a common and undesirable behavior observed in dogs; however, little is known about its causes or possible consequences when analysis of the animal’s feces is needed for experimental purposes. Therefore, this study evaluated the effec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df0257e565e94dec9f0cfb3db839b62e
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, 2015 Jan 01. 29(2/3), 84-96.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26525311
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, 2015 Jan 01. 29(2/3), 65-74.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26525309
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, Vol 29, Iss 2-3 (2015)
Superficial scald is a disorder developed in cold storage by ‘Conference’ and ‘Abbé Fétel’ pears and it has been related to the presence of oxidation products, mainly conjugated trienols (CTols), of which α-farnesene is primary, acting on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7db320d82c9473f839f8d7f48de388d
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, Vol 29, Iss 2-3 (2015)
Several techniques have been developed to preserve the quality of horticultural products throughout the supply chain. Edible coatings represent a promising technology as they can improve quality and extend shelf life of fruit and vegetables by changi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58d1220335f44cbc81d3ded073e23587
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.