Zobrazeno 1 - 10
of 131
pro vyhledávání: '"fermentative capacity"'
Autor:
Ingrid da Chaga Antunes, Suélen Braga de Andrade Kaltbach, Pedro Kaltbach, Keila Garcia Aloy, Marcelo Giacomini, Maria Rosa Costella, Vagner Brasil Costa, Marcos Gabbardo, Rafael Lizandro Schumacher, Daniel Pazzini Eckhardt
Publikováno v:
Semina: Ciências Agrárias, Vol 44, Iss 2 (2023)
The objective of this work was to evaluate the effect of different commercial strains of Saccharomyces cerevisiae on the characteristics of Sauvignon Blanc wines produced in the Campanha Gaúcha region. The must obtained by mechanical destemming and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/298546bd9b76491aac7d59cdb0181fc1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Electronic Journal of Biotechnology, Vol 17, Iss 5, Pp 246-249 (2014)
Background: The selection of new yeast strains could lead to improvements in bioethanol production. Here, we have studied the fermentative capacity of different auxotrophic mutants of Saccharomyces cerevisiae, which are routinely used as hosts for th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cbd2f8a20f004153a1832f9e5f327499
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ahmed Adel Hamza, Ozlem Abaci Gunyar
The most crucial and expensive fragment in the broiler chicken production industry is the feed. Because of the rising demand, finding a cheap and effective feed is an urgent necessity. Fermentation of broiler feed by probiotic fungal starters can enh
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::aab884ef758f1de0b69b8a8380664cd1
https://hdl.handle.net/11454/76190
https://hdl.handle.net/11454/76190
Publikováno v:
Vitae, Vol 13, Iss 2, Pp 54-60 (2006)
En Colombia se han realizado pocos estudios sobre la funcionalidad de extractos comerciales de fibra dietaria micropulverizada, lo que motiva a desarrollar un estudio experimental para establecer metodologías adecuadas en su evaluación, para el des
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f06ac731ceb435c86e39b1166036de3
Autor:
Janaína Gomes dos Santos, Poliana Martins de Ávila, Rodrigo Schimitberger, Luciana Rodrigues da Cunha, Raphael Antônio Borges Gomes, Michele Cristina Vieira, Reginaldo de Souza Monteiro, Silvia Mendonça Vieira, Patrícia Aparecida Pimenta Pereira
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 9; e13211932401
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 9; e13211932401
Research, Society and Development; v. 11 n. 9; e13211932401
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 9; e13211932401
Research, Society and Development; v. 11 n. 9; e13211932401
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Sourdough is a process that is expanding nowadays. However, the microorganisms present produce metabolites that can cause changes in the breads. Thus, the objective of this work was to evaluate the effects of substrates and types of wheat flour on mi
Autor:
Pierre Salvy, Ljubisa Miskovic, Maria Masid, Vassily Hatzimanikatis, Maxime Curvat, Omid Oftadeh
Publikováno v:
Nature Communications
Nature Communications, Vol 12, Iss 1, Pp 1-10 (2021)
Nature Communications, Vol 12, Iss 1, Pp 1-10 (2021)
Eukaryotic organisms play an important role in industrial biotechnology, from the production of fuels and commodity chemicals to therapeutic proteins. To optimize these industrial systems, a mathematical approach can be used to integrate the descript
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.