Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"fermentation metabolites"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101115- (2024)
The fermentation metabolites significantly influence the quality of jujube wine. However, the dynamics of these metabolites during fermentation are not well understood. In this study, a total of 107 volatile and 1758 non-volatile compounds were ident
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ca7bf8bec3740558e39c5d1ab2e8d56
Publikováno v:
Animal, Vol 17, Iss 12, Pp 101026- (2023)
Undigested proteins that become available for the microbiota in the hindgut can be used as building blocks for bacterial cells, or can enter various catabolic pathways. Degradation via protein fermentation pathways is least preferred, as several ferm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70002b533aa04e2faf2ea114cbc52229
Autor:
Yanyan Liu, Hira Nawazish, Muhammad Salman Farid, Khansa Abdul Qadoos, Umm E. Habiba, Muhammad Muzamil, Mahwish Tanveer, Monika Sienkiewicz, Anna Lichota, Łukasz Łopusiewicz
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 8, p 380 (2024)
Lactobacillus acidophilus is a probiotic bacterium that possesses numerous health-promoting properties and has significant technological applications in the fermentation of a wide range of food products and beverages. This review discusses the health
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b508983aaf442f987279415aec232b6
Autor:
Lucía Huertas-Díaz, Rikke Kyhnau, Eugenio Ingribelli, Vera Neuzil-Bunesova, Qing Li, Mari Sasaki, Roger P. Lauener, Caroline Roduit, Remo Frei, CK-CARE Study Group, Ulrik Sundekilde, Clarissa Schwab
Publikováno v:
Gut Microbes, Vol 15, Iss 1 (2023)
ABSTRACTPrevious studies indicated an intrinsic relationship between infant diet, intestinal microbiota composition and fermentation activity with a strong focus on the role of breastfeeding on microbiota composition. Yet, microbially formed short-ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c35330cdfbd4f009fd187786eb77472
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lucas Ben Fiuza Henríquez, Mariana Fragoso Rentas, Rafael Vessecchi Amorim Zafalon, Mariana Pamplona Perini, Pedro Henrique Marchi, Roberta Bueno Ayres Rodrigues, Thiago Henrique Annibale Vendramini, Cristina Oliveira Massoco Salles Gomes, Julio Cesar de Carvalho Balieiro, Marcio Antonio Brunetto
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 10, p 870 (2023)
The co-product malt extract has prebiotic constituents, such as sugar and beta-glucans. Therefore, the aim of this study was to evaluate how the malt extract inclusion in healthy dogs’ diet effects digestibility, fecal microbiota, fermentative meta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d946c0f15ac245cb9781e5c03cc8f88f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Evelyne Timmermans, An Bautil, Kristof Brijs, Ilse Scheirlinck, Roel Van der Meulen, Christophe M. Courtin
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 10, p 1388 (2022)
Fermented pastry products are produced by fermenting and baking multi-layered dough. Increasing our knowledge of the impact of the fermentation process during pastry making could offer opportunities for improving the production process or end-product
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/711dff22f8ef43169a9fb296d2c29f13
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.