Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"fermentation duration"'
Autor:
Lukeman Haruna, Ernest E. Abano, Ernest Teye, Isaac Tukwarlba, Stephen Adu, Kesse J. Agyei, Eric Kuma, Wilson Yeboah, Mary Lukeman
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 17, Iss , Pp 101211- (2024)
The study investigated the impact of partial pulp removal (PPR) and fermentation duration (FD) on drying behavior, quality attributes and flavor profile of cocoa beans. The research explored the use of PPR (ranging from 0 % to 100 %) at various FDs (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab4fb09c5487405ebc9955623839b51a
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 11, p 560 (2024)
The washed process is one of the traditional post-harvest processes of coffee beans, which include selective harvesting, flotation, pulping, submerged fermentation underwater, washing, and drying operations. During the washed processing, fermentation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/529358498de84678b3f4cce90f29fba5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Industria: Jurnal Teknologi dan Manajemen Agroindustri, Vol 9, Iss 3, Pp 163-172 (2020)
Abstract The use of cassava as foodstuffs has been widely developed. Modifying it into a mocaf (modified cassava flour) is one of the cassava utilization. This research aimed to process cassavas into mocaf utilizing lactic acid bacteria and to obt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1745c81b7281486fbc8ddaee156f39ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Teknologi Pangan: Media Informasi dan Komunikasi Ilmiah Teknologi Pertanian, Vol 10, Iss 1, Pp 18-23 (2019)
Tempe is a food product that is very popular in Indonesia which is processed with a fermentation process in a certain time using Rhizopus oligosporus mushrooms. The waste of durian seeds (Durio zibethinus) into an alternative substrate in the manufac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c58d895cc6f44e42925fc7cd2a9e6075
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.