Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"fermentation characteristic"'
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 21, Iss 1, Pp 1543-1557 (2022)
This study investigated the effects of developmental stage and store time on the chemical composition, microbial community, co-occurrence networks and fermentation characteristics of sweet sorghum silage. Sweet sorghum harvested at two developmental
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ddfedec5072347b7a42a3afb2d0db3dc
Publikováno v:
Chinese Medicine, Vol 17, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Abstract Background Rheum tanguticum is utilized as one of the well known traditional Chinese medicine for the treatment of gastrointestinal diseases. Recently, R. tanguticum polysaccharides (RP) have received increasing attention due to their divers
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f93c27f268e0404aa858635c15647321
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Whole-crop wheat silage (WCWS) is an excellent feed material for ruminants. However, microbial fermentation during silage production consumes valuable nutrients, decreasing the quality of silage. The main objective of this study was to assess how the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5db1d987c1cf4d638feda39b8ae39e03
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Edwin Rafael Alvarado-Ramírez, Verónica Andrade-Yucailla, Mona Mohamed Mohamed Yasseen Elghandour, Néstor Acosta-Lozano, Marco Antonio Rivas-Jacobo, Daniel López-Aguirre, Jonathan Raúl Garay-Martínez, Paulina Vazquez-Mendoza, Marcos Barros-Rodríguez, Abdelfattah Zeidan Mohamed Salem
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 5, p 437 (2023)
Guanidinoacetic acid (GAA) is a feed additive that promotes growth in animals, while maize (Zea mays L.) is used for the mitigation of ruminal greenhouse gases. However, it is unknown if GAA affects the efficiency of maize in mitigating gases or if t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/562eaf718a424f269f9645f7ec9bba0d
Autor:
Qinghua Qiu, Tanghui Long, Kehan Ouyang, Xiaowen Lei, Jingyun Qiu, Jian Zhang, Yanjiao Li, Xianghui Zhao, Mingren Qu, Kehui Ouyang
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 5, p 466 (2023)
This study aimed to explore the dynamic variations in fermentation characteristics, bacterial diversity and community composition at two preservation temperatures as preservation time extended. Six rumen fluid samples collected from high-grain feedin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de13fbbeeea743a092ef967bfa1c29e6
Publikováno v:
Toxins, Vol 15, Iss 5, p 330 (2023)
Mycotoxins, secondary metabolites of fungi, are a major obstacle to the utilization of animal feed for various reasons. Wheat straw (WS) is hollow, and miscellaneous bacteria can easy attach to its surface; the secondary fermentation frequency after
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c01c1e5bce2349c4a0bc3050f3b31246