Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"fermentable organic matter"'
Publikováno v:
Animals, Vol 11, Iss 6, p 1594 (2021)
In Vivo fermentable organic matter (FOM) reflects the energy production and the potential of rumen’s microbial protein synthesis. However, the in vivo method with fistulated animals for FOM measurement compromises animal welfare and is laborious as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3257733cbd8b447e9dd66c90ebaaf6b2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animals
Volume 11
Issue 6
Animals : an Open Access Journal from MDPI
Animals, Vol 11, Iss 1594, p 1594 (2021)
Volume 11
Issue 6
Animals : an Open Access Journal from MDPI
Animals, Vol 11, Iss 1594, p 1594 (2021)
In vivo fermentable organic matter (FOM) reflects the energy production and the potential of rumen’s microbial protein synthesis. However, the in vivo method with fistulated animals for FOM measurement compromises animal welfare and is laborious as
Publikováno v:
South African Journal of Animal Science; Vol 19, No 2 (1989); 71-75
No Abstract
Publikováno v:
Netherlands Journal of Agricultural Science 44 (1996) 2
Netherlands Journal of Agricultural Science, 44(2), 103-110
Netherlands Journal of Agricultural Science, 44(2), 103-110
The amount of rumen fermentable organic matter (FOM) can be calculated using tables, taking into account the amount of digestible organic matter, the content of fat and fermentation products, and the amount of starch and protein escaping rumen fermen
Publikováno v:
Netherlands Journal of Agricultural Science, 52(1), 29-45
Netherlands Journal of Agricultural Science 52 (2004) 1
NJAS-Wageningen Journal of Life Sciences
NJAS-Wageningen Journal of Life Sciences, Elsevier, 2004, 52 (1), pp.29-45
Netherlands Journal of Agricultural Science 52 (2004) 1
NJAS-Wageningen Journal of Life Sciences
NJAS-Wageningen Journal of Life Sciences, Elsevier, 2004, 52 (1), pp.29-45
Several known in situ and in vitro methods were compared for their reliability for determining directly or indirectly in vivo fermentable organic matter (in vivo FOM) of forages in ruminants. Twelve forage types were used: fresh and conserved forms o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ebb5cf9686595f20ce6818e62e864d59
https://research.wur.nl/en/publications/a-comparison-of-in-situ-and-in-vitro-methods-to-estimate-in-vivo-
https://research.wur.nl/en/publications/a-comparison-of-in-situ-and-in-vitro-methods-to-estimate-in-vivo-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.