Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"fermen tation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Tropical Life Science, Vol 10, Iss 3, Pp 235-241 (2020)
This study aimed to evaluate gas production and in vitro fermentation products from feed containing leaves of white kabesak (acacia leucophloea Roxb.)Willd. Feed was composed of a ratio of 60% natural grasses and 40% concentrate. The treatments were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05e2f4d3ae0d4082bdda616e019450f4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zambrano, Alexis, Romero, Carlos, Gómez, Álvaro, Ramos, Gladys, Lacruz, Carlos, Brunetto, María del Rosario, Máximo, Gallignani, Gutiérrez, Lubin, Delgado, Yelitza
Publikováno v:
Agronomía Tropical, Volume: 60, Issue: 2, Pages: 211-219, Published: JUN 2010
En el presente trabajo se evaluó algunos parámetros asociados con los compuestos de aroma y sabor del cacao , Theobroma cacao L., Criollo Merideño (CM) cultivado bajo dos condiciones edafoclimáticas. Un primer lote establecido en el Campo Experim
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______621::6bcf207dffc1d2d473aa756105304804
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0002-192X2010000200010&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0002-192X2010000200010&lng=en&tlng=en