Zobrazeno 1 - 10
of 547
pro vyhledávání: '"fenole"'
Autor:
Franjković, Doris
Djevičansko maslinovo ulje tradicionalno se koristi kao naljev za konzerviranje različitih vrsta namirnica. Pri tome može doći do migracije i međusobnih interakcija sastojaka kao što su npr. proteini iz skute i tofua te fenolne tvari iz djevič
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4016::730edb9a42c773ba7d10eb6165af8f80
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:089817
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:089817
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dundović, Ana Marija
Punila na bazi kupina su pripremljena od citrus vlakna, soka kupine i disaharida. Disaharidi koji su korišteni su saharoza, maltoza i trehaloza u udjelu od 50 %. Punilima je određen udio fenola, proantocijanidina, antioksidacijska aktivnost, udio h
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4102::9274f191fb3910b981f8dd30b675e6c0
https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:2076
https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:2076
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Benček, Mihaela
U radu je istražena učinkovitost prirodnog maceriranja svježeg i parom tretiranog suhog maslinovog lišća u rafiniranom repičinom ulju, te stupnja usitnjenosti lišća (cijelo, rezano, mljeveno lišće) i vremena maceriranja na prelazak bioaktiv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::60fcb2148bbe872cd1bb5875826291a8
https://www.bib.irb.hr/957023
https://www.bib.irb.hr/957023
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schmitzer, Valentina, Štampar, Franci
Publikováno v:
Acta agriculturae Slovenica
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3825::2106adba40b4e16c4d9717d1dbc2f586
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-CXRNHW2X
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-CXRNHW2X