Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"fatty-type"'
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 67, Iss 11, Pp 442-453 (2022)
High intramuscular fat content of pigs improves pork quality and increasing intramuscular fat deposition is a long-term goal in the husbandry of pigs reared for meat production. There are significant phenotypic differences between the Ningxiang (NX)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f9c914fdf8246059494f23b9c958008
Autor:
Tingshuo Yang, Yong Jiang, Jing Tang, Guobin Chang, Wenming Zhao, Shuisheng Hou, Guohong Chen
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Fatty-type (FT) Pekin ducks exhibit higher lipid deposition than lean-type (LT) ducks. The gut microbiota plays an important role in modulating fat metabolism. We compared the growth performance, slaughter performance, and cecal microbiota of FT and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f88b45d57f494a9c90f90c903c312307
Autor:
Zhong Zhuang, Tingshuo Yang, Wenqian Jia, Meng Bai, Hao Bai, Zhixiu Wang, Guohong Chen, Yong Jiang, Guobin Chang
Publikováno v:
Animals, Vol 12, Iss 17, p 2268 (2022)
The reasons for differences in lipid depositions between fatty-type (F-T) and lean-type (L-T) ducks remain unknown. The present study aimed to compare the growth performance, lipid deposition, and gene expression related to lipid droplet formation in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a74aa78b25b4d06a6ecfbc03526fc94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
History of Medicine/ru. 6
Abstract The work attempts to reconstruct the chemical composition and energy value of the diet in Yakutia based on data provided by A. Middendorff (1842–1845) and V. Seroshevsky (1896). Our study enabled to establish the daily diet of pastoralists
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.