Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"fatty acid characteristics"'
Autor:
Cherng-Yuan Lin, Bo-Yu Lin
Publikováno v:
Energies, Vol 8, Iss 2, Pp 1154-1165 (2015)
Lipids were extracted from Isochrysis galbana using a microwave-assisted method accompanied by various types of organic solvents. The effects of organic solvent type and microwave input energy on the fatty acid characteristics of the extracted lipids
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7931c4ffbd95485f94e3b0bb01610c92
Autor:
Ikhuoria, E. U., MUNIRATU MALIKI
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 6, No 7 (2007)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
The oil from edible avocado pear (Persea americana) and African pear (Dacryodes edulis) were extracted with chloroform. The oil were characterized for melting point, refractive index, relative viscosity, free fatty acids, saponification value, iodine
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.