Zobrazeno 1 - 10
of 690
pro vyhledávání: '"fattening swine"'
Autor:
Monica Marin, Dumitru Drăgotoiu, Livia Vidu, Georgeta Diniţă, Paul Rodian Tăpăloagă, Dana Tăpăloagă, Dana Ianiţchi
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 45, Iss 1, Pp 68-68 (2023)
The previous results have shown that the pork meat may become a part of a dietetical nutrition, because the pork meat is a superior source of protein, the best source of thiamine, a good source of iron and zinc, lower as calories, less lipids and an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74e8bbb2161b40cca525e5c2dc46ebd1
Autor:
Castrillón, N.1,2 ncastrillon@unal.edu.co, González, V.2,3, Osorio, J. A.3, Montoya, A. P.3, Correa, G.3
Publikováno v:
Agronomy Research. 2020 Special Issue II, Vol. 18 Issue (S2), p1189-1202. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marin, Monica1 monica_marin_zoo@yahoo.com, Drăgotoiu, Dumitru1, Vidu, Livia1, Diniţă, Georgeta1, Tăpăloagă, Paul Rodian1, Tăpăloagă, Dana1, Ianiţchi, Dana1
Publikováno v:
Scientific Papers: Animal Science & Biotechnologies / Lucrari Stiintifice: Zootehnie si Biotehnologii. Jan2012, Vol. 45 Issue 1, p68-72. 5p.
Publikováno v:
Revista Cientifica de la Facultade de Veterinaria; sep-oct2016, Vol. 26 Issue 5, p306-312, 7p
Publikováno v:
Journal of Agricultural Engineering, Vol 38, Iss 1, Pp 59-64 (2007)
In this study, PM10 emission factors were studied in both the farrowing and fattening rooms of a piggery. The following climatic and managerial variables were monitored online, in both rooms, throughout the observation period; temperature and humidit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de1db55acf50457594b4729bbe244893
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Veterinarski Glasnik, Vol 58, Iss 1-2, Pp 151-156 (2004)
The occurrence of foramen ovale patens (FOP) was investigated in 96 hearts taken from the Slovak meat-type (SM), 38 hearts from Yorkshire (YO), 51 hearts from Slovak meat-type x Yorkshire (SM x YO), 43 hearts from Pietrain x Yorkshire (PN x YO) and 4
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5cbab1039bd0491e83da317f66a97a00