Zobrazeno 1 - 10
of 488
pro vyhledávání: '"fats and oils"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 4, Pp 50-59 (2024)
In order to establish the internal relationship between the composition and crystallization characteristics of fat and the product quality and whipping properties, the fat composition and crystallization characteristics, emulsion quality, whipped pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bf2421b2ad84d9abc3d963791976ad3
Autor:
Moore, Andrew, author
Publikováno v:
The Decarbonization Delusion : What 3.5 Billion Years of Biological Sustainability Can Teach Us, 2024, ill.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780197664834.003.0002
Autor:
Michele Crotti, Marina S. Robescu, Juan M. Bolivar, Daniela Ubiali, Lorena Wilson, Martina L. Contente
Publikováno v:
Frontiers in Catalysis, Vol 3 (2023)
Flow biocatalysis is a key enabling technology that is increasingly being applied to a wide array of reactions with the aim of achieving process intensification, better control of biotransformations, and minimization of waste stream. In this mini-rev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cf57bdcc3f8472da124b2c6f776c68a
Autor:
BESCOBY Gretel
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 30, Iss 1, Pp 50-66 (2022)
Increasing volumes of oils and fats are produced annually with a large section that are traded internationally. The International Organization for Standardization (ISO) body develops international standards covering almost all aspects of technology a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2d3173b6c1e47ef98f6b5a412f92a9f
Autor:
BLOOMER Scott
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 30, Iss 1, Pp 67-78 (2022)
The American Oil Chemists’ Society (AOCS) is a volunteer-led association. AOCS develops and publishes methods of analysis for fats, oils, proteins, surfactants, and related materials according to accepted international standards to ensure equitable
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb34ec9c41b940e0b5968d4116464263
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.